DALIDA NIJKERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 966 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dalida Nijkerk. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 23:06 Was heerlijk weer
7 dec 2022 om 20:22 Zeer matig de 1e en laaste keer
4 dec 2022 om 19:48 Normaal niks te klagen. Ruim op tijd voldoende eten en heet. Vandaag Lauw, te laat. En niet lekker.. Normaal nergens last van. Maar vandaag was een tegenvaller. Terwijl ik ruim op tijd besteld heb !
24 nov 2022 om 21:29 Te weinig tijd besteed aan het eten patat niet goed gebakken salade wasverzachter waterig waarom er geen pita broodje bijzit voor dat geld
22 nov 2022 om 7:57 Pizza was lekker, alleen aan de lauwe kant. Bezorging pas na bijna 2 uur. Dat is niet goed. Hadden ons beter kunnen laten weten dat het erg druk was. Uiteraard begrip voor de drukte, maar we vinden dit wel een punt van aandacht.
21 nov 2022 om 20:25 Na 2 uur wachten en (9 keer) te hebben gebeld krijg je eindelijk wat te eten. T was lauw en slap. Een groote shoarma krijg je dus 1 broodje bij. Over de sausje niet te spreken die door heel de tas verdeeld waren behalve in het bakje die er voor is.
18 nov 2022 om 19:20 Eten was minder van smaak en ook de hoeveelheid was minder.. ik hoop dat het de volgende keer beter is
11 nov 2022 om 19:26 Lekker
9 nov 2022 om 10:03 Vriendelijke bezorger en heerlijk eten!
6 nov 2022 om 19:29 Super, zeer tevreden en zoals altijd erg lekker.
5 nov 2022 om 23:08 Uitstekend. Snel bezorgd. Lekkere Pizza
5 nov 2022 om 7:16 Lekker en snel gebracht